Search
K
Links

Fizetési hivatkozás (PayLink)

A PayLink segítségével olyan fizetési hivatkozás hozható létre, amely a vásárlót egy előre elkészített fizetési felületre irányítja. A fizetési hivatkozás olyan egyedi URL, mely számlák kiegyenlítésére, előleg bekérésére vagy egyéb tetszőleges befizetés rendezésére is alkalmas (pl. adománygyűjtés). A fizetési hivatkozás, beállítástól függően egyszeri vagy többszöri fizetésre is felhasználható, lehet fix vagy rugalmas összegű (utóbbinál a fizető fél adja meg a végső összeget), ezek beállítási módját a megfelelő paramétereknél tárgyaljuk részletesen.
A kiegészítő szolgáltatásokat, így a PayLink használatát is külön kell kérelmezni ügyfélszolgálatunkon, melyet a következő címre írt üzenettel tehet meg: [email protected]

Létrehozás módja

Fizetési hivatkozás létrehozására és kezelésére három lehetőség nyílik:
  • manuálisan a PayAdmin felületén
  • félautomata módon, fájlfeltöltéssel a PayAdmin felületén
  • automatikusan API kapcsolaton keresztül
Ebben a fejezetben a fizetési hivatkozás API kapcsolaton történő létrehozását és kezelését írjuk le. A fizetési hivatkozások manuális és félautomata létrehozásáról és kezeléséről a következő oldalon olvashat további információkat:

Műveletek API kapcsolattal

API kapcsolat segítségével a következő műveletek érhetők el:
  • fizetési hivatkozás létrehozása
  • fizetési hivatkozás részletes adatainak lekérdezése
  • fizetési hivatkozás érvénytelenítése
Felhívjuk figyelmét, hogy a felhasználó vagy vásárló adatainak átadása kizárólag erős ügyfél-hitelesítéssel (PSD2-SCA) lehetséges. További részletekért látogasson el a következő hivatkozásra: