MIT fizetéstípus adatok

A RecurringPayment objektum meghatározza az adott MIT fizetés típusát.

CIT fizetések esetén a RecurringPayment objektum átadása elhagyható, a rákövetkező tranzakciók szempontjából nem lesz jelentősége.

Figyelem! Bankkártya verifikáció esetén csak a felhasználás alapú fizetés (OnDemand) használata engedélyezett a MIT fizetéstípusok közül.

A felhasználás alapú (OnDemand) fizetésnél a fizetési gyakoriság és az összeg is változó lehet. Jellemző felhasználási területei a járműbérlés, járműmegosztás, személyszállító szolgáltatások, stb.

Felhasználás alapú fizetéshez a referencia tranzakció létrehozásánál figyeljen a következőkre:

 • a Frequency paraméter nincs megadva vagy értéke “0“

 • az AmountIndicator paraméter nincs megadva vagy értéke “02”

A kereskedő tetszőleges gyakorisággal és tetszőleges összeggel hozhat létre rákövetkező tranzakciókat (az ExpireDate paraméterben megadott időpontig) a kártyabirtokos jelenléte nélkül.

Paraméterek

ParaméterTípusÉrtékLeírás

ExpireDate

string

(10 karakter)

dátum a következő formátumban:

ÉÉÉÉ-HH-NN

Meghatározza a MIT fizetés lejárati dátumát. A megadott időpont után, további MIT fizetések végrehajtása az adott fizetőeszköz-regisztrációval tilos!

Frequency

number

(4 karakter)

0

Meghatározza az egymást követő MIT fizetések közötti minimális időtartamot napokban megadva. Figyelem! Ha az OnDemand fizetéstípusnál a paraméter átadása mellet dönt, a megfelelő működéshez, a paraméter értékét állítsa "0"-ra.

AmountIndicator

string

(2 karakter)

02 (változó összeg)

Meghatározza, hogy a rákövetkező fizetések összege eltérhet a fizetőeszköz-regisztráció során, a referencia tranzakcióban megadott összegtől.

Mintakód

{
  "Info": 
  {
    "Order":
    {
      "RecurringPayment":
      {
        "ExpireDate":"2030-01-01",
        "Frequency":0,
        "AmountIndicator":"02"
      },
      ...
    }
  }
}

Last updated